Efterår hvad sker der hos nordisk hygge?

Efterår hvad sker der hos nordisk hygge?

Efteråret kan også noget

Når efteråret melder sin ankomst, er det lidt med blandede følelser jeg modtager den. Sommeren som er så dejlig med varmen og de lyse aftener er forbi, og mørke og kulde venter forude.

Men så alligevel er der noget over de skiftende årstider, for nu skal vi til at hygge indendøre med hyggetøj, masser af levende lys og hygge.

Hvad er hygge?

For mig er hygge i den mørke tid, lyskæder, levende lys, god mad og samvær med familie og venner.

Maden bliver også anderledes nu, den bliver lidt mere solid fx supper og masser af rodfrugter og så er en gammeldags grydestegt kylling med flødesovs og kartofler altid et hit hjemme hos os. Vores voksne børn og børnebørn elsker når jeg laver det ;-)

Hygge for mig er også alene tid, tid til lidt selvforkælelse. Det kunne være at tage en hårkur og et dejligt varmt bad med scrub og en god bodylotion at slutte af med. Bagefter kunne jeg godt finde på at hoppe i en af vores skønne kimonoer og så lige en god kop te i sofahjørnet sammen med en god lydbog eller lidt god musik.

            

                  

Naturen

Vi bruger naturen hele året, efteråret med efterårssolen og blæsten hvor vi elsker at gå en lang tur med Esther, vores dejlige lille hund, på stranden eller en tur i skoven. Eller tage børnebørnene med ud at samle kastanjer og bagefter gå hjem og lave figurer ud af kastanjer og tændstikker. Kastanjer ser nu også skønne ud i en pæn skål.

Forberedelsen

Nordisk hygge skal gøres klar til jul, og der bliver vi nødt til at starte tidligt. Julevarerne er allerede bestilt og de er så småt ved at komme hjem.

Vi starter med at pakke ud og tage billeder, det tager lang tid at få taget de helt rigtige billeder. Bagefter skal varerne lægges i webshoppen nordiskhygge.dk hvor der skal skrives tekst og billederne skal redigeres og uploades. Det er super hyggeligt, men det tager tid, derfor starter vi allerede nu, på juleriet.

    

Prøv lige at se noget fantastisk julepynt vi har fået i webshoppen hos nordisk hygge. Det er virkelig noget anderledes i år.

Jeg skal ihvertfald have nogen af disse mange lækkerier i mit hjem og jeg vil også bruge det som en værtindegave når vi skal ud. Det er sjovere at give noget folk kan få glæde i lang tid, og der kan jeg godt lide at give noget særligt. Ikke fordi en blomst ikke er fin nok, men med en ting viser du også at du har tænkt over det, og gjort dig umage.

I må have et rigtig godt efterår med masser af hygge.

Tag gerne et kig i min webshop https://nordiskhygge.dk/

Kærlig Marianne