Fast sæbe, flydende sæbe?

Fast sæbe, flydende sæbe?

Fast sæbe eller flydende sæbe?

Den faste sæbe som vi har fået i webshoppen er fra BADA og er 100% naturlig. Den er håndlavet så ikke to stykker er ens. Det er det vi hos Nordisk hygge godt kan lide, at have produkter i webshoppen som er noget særlig og som er miljøvenligt.

Den faste sæbeblok kan bruges som håndsæbe eller i badet, alt efter temperament. Jeg selv har sæben i køkkenet på en lille musselmalet tallerken, det ser så fint og indbydende ud syntes jeg.

                       

Den kommer i en lille papæske uden former for plastic og er en rigtig god værtinde, veninde, søster eller til en du holder af gave. Vi har flere forskellige varianter hos Nordisk hygge i vores webshop.

Er du til flydende sæber?

Det kan også være at du bedre kan lide flydende sæber, det har vi også hos Nordisk hygge. Vi har valgt at have Savon og Evolve i vores webshop, da det er nogen rigtige lækre og bæredygtige produkter.

Savon har de fineste glasflasker der kan bruges igen og igen, men derudover er de også flotte at bruge som vaser med en enkelt blomst i, når sæben er brugt. Det er vi vilde med, at produkterne kan bruges til andet end deres oprindelige formål.

 

                       

Evolve er en naturlig og økologisk bodywash og vi har den også som bodylotion.

Det er en meget lækker bodywash med enten citrus elle orange duft, som vasker huden ren og efterlader huden lækker og velduftende.

Produkterne er miljø og hudvendelige og emballagen er i genanvendelig plast.

Trænger du til lidt ny hygge efter jul og nytår?

Hvis du trænger til lidt nyt, her efter jul og nytårspynten er fjernet, er mit forslag at friske hjemmet op med lidt ny sæbe. Det behøver ikke altid at være de store indkøb der skaber hygge, det gør de små ting også.

Når al pynten er fjernet og der er gjort rent efter alle helligdagene, er det så lækkert at hygge med noget nyt. Det kan jo godt virke lidt tomt når al julepynten er væk.

Hvis du vælger den faste sæbe, så find en lille gammel tallerken eller skål og læg din lækre økologiske håndlavede sæbe deri. Eller stil en af de lækre flasker i køkkenet eller på toilettet - det giver så meget hygge når der kommer lidt nye lyse farver frem. 

Jeg har det i hvert fald sådan, at når december er overstået, har jeg så meget lyst til lysere tider og forår, så derfor gør jeg sådan nogen små tiltag som at sætte nogen nye sæber frem eller bruger nogen af mine gamle sæbeflasker og sætter en enkel blomst i. Det lugter lidt af forår - syntes jeg;-)

Tak fordi du læste med

Kærlig hilsen

Marianne - Nordisk hygge