Vil du gerne gøre noget godt for din krop og dit velvære?

Vil du gerne gøre noget godt for din krop og dit velvære?

Vil du gerne gøre noget godt for din krop og dit velvære?

Forkæl dig selv så du er klar til vinteren...

Jeg er startet, fordi jeg gerne vil have en sund krop, så jeg kan gå frisk gennem den mørke og kolde tid, der venter lige om hjørnet.

Hvad med kosten?

Kosten er vigtig at starte med, så jeg har skruet ned for sukkerindtaget og skruet op for frugten og grøntsagerne i det daglige. Jeg sørger for at tage lidt snackgrønt med på farten, så jeg ikke falder i sukkerfælden sidst på dagen. Derudover sørger jeg for altid at have grøntsager i køleskabet, så det bliver en fast del af aftensmaden.

Er der tid til motion i hverdagen?

Så er der motionen, der går jeg en lang tur hver eftermiddag med min bedste ven, min dansk svenske gårdhund Esther. Da vi gik på stranden forleden dag i det skønne solskinsvejr, faldt jeg over disse smukke hyben som er vist på billedet. Disse ture gør noget godt for mit humør, og Esther elsker at få lov til at løbe og lege, snuse og hilse på hunde vi måtte møde på vores vej.

En velplejet hud er med til at give velvære.

En velplejet hud på krop og ansigt betyder også meget for mig, det er med til at give mig velvære. Derfor starter jeg badet med at bruge vores nye lækre vådbørste, for at gøre huden klar til efterfølgende at modtage en lækker bodycreme. Her vil jeg anbefale vores "Tropical blossom body butter" fra Evolve. Den indeholder nærende økologisk sheasmør og naturlig Tahitiansk kokos monoi skabt af eksotiske gardeniablomster - den gør huden glat, blød og velduftende ved hjælp af naturlig hibiskus. 

Ansigtet starter jeg med at rense med "Gentle cleansing melt" den smelter ved kontakt med huden og fjerner alle rester af makeup og snavs. Den er beroligende og fugtgivende til selv meget tør hud.

Nu er huden i ansigtet klar til at modtage yderligere pleje. Jeg starter med "Daily defense moisture mist", for den fugt fra mist gør at huden nemmere optager den lækre "Superfood 360 serum" og "Hyaluronic eye complex" jeg slutter af med "Multi peptide 360 moisture cream" nu føler jeg mig så godt tilpas. Jeg har valgt disse produkter da de passer godt til min modne hud, du skal selvfølgelig bruge de produkter der passer til din hud.

Du er altid velkommen til at skrive en mail til nordiskhygge@gmail.com eller ringe til mig 28969220 for at få råd og vejledning. 

Kærlig hilsen

Marianne