Hvad sker der nu?

Hvad sker der nu?

Hvad sker der nu, hvor Danmark er lukket ned?

Nordisk hygge er en lille webshop, og vi har ikke haft åben så længe, så vi er bestemt udfordret ligesom mange andre både små og store virksomheder er.

Vi er meget taknemmelige for vores søde kunder, der vælger at støtte os, tusind tak for det.

Hos Nordisk hygge har vi valgt at kæmpe videre, og stadig udvikle vores webshop, det kan vi selvfølgelig kun fordi "vores" kunder støtter os.

Hvad er der af nyheder på vej?

Vi er ved at kigge på nogen flere spændende varer bla. gode økologiske hudplejeprodukter, bambus tandbørster og bambus vatpinde. Det gør vi fordi vores kunder efterspørger det, og fordi vi mener at vejen frem er, at have bæredygtige produkter i vores webshop.

Derudover vil vi rigtig bidrage til at I kan finde produkter til hjemmet, haven, altanen, kolonihaven og sommerhuset, og til det har vi blandt andet lige fået de fineste vattæpper og en skøn kaffekande med indbygget filter i webshoppen. Du undgår simpelthen at bruge kaffefiltre når du bruger denne kande.  

Vi satser helt klart på produkter til selvforkælelse og hygge.

                                 

Hvis du er tedrikker har vi en lækker økologisk te og de fineste tekander.

Her er vi også på udkig efter andre gode teer, så hvis du har nogen gode ideer til skønne teer, hører vi gerne fra dig.

   

Hvad er hygge?

Hygge er et vidt begreb, for det er jo meget forskelligt hvad vi forbinder med hygge.

Hos Nordisk hygge er vi til lækre produkter til selvforkælelse, det kan være vores hud og hårplejeserier, vores krops og hårbørster, krystalruller og vores lækre kimonoer.

Til hjemmet er det produkter som er med til at gøre hjemmet til et unikt sted for den enkelte. Derfor er vi også hele tiden på farten, for at finde ting til vores kategori "Brugt & smukt". Det gør vi fordi vi er vilde med det nye og det gamle sat sammen så hjemmet bliver fuld af personlighed.

Hygge er også lækkert sengetøj, sengetæpper, puder og helt klart vattæpper. Jeg er storforbruger af vattæpper, både herhjemme og i vores lille kolonihave. Det skaber simpelthen så meget hygge med nogen skønne vattæpper.

Det er da hyggeligt, ikke? ;-)

Tak fordi du læste med, og husk at du altid er velkommen til at kontakte mig på mail eller mobil.

Mail: nordiskhygge@gmail.com

Mobil: 28969220

Mange hilsner

Marianne - Nordisk hygge