Hvilket hårplejeprodukt skal jeg vælge?

Hvilket hårplejeprodukt skal jeg vælge?

Er du forvirret over alle de forskellige hårplejeprodukter der er på markedet?

Det forstår jeg godt, det har jeg også været. Det der er vigtigt for mig er, at det er ordentlige produkter dvs. uden farlig kemi, da jeg godt vil passe på mit helbred og skåne miljøet.

Det er altid godt at skifte mellem de forskellige mærker, for de kan noget forskelligt. Håret og hovedbunden har godt af forandring, for ellers er det som om det ikke virker så godt som i starten. Du kan så altid gå tilbage til et af de mærker du brugte tidligere.

Jeg er vild med at have erhvervet mig et nyt lækkert hårplejeprodukt i webshoppen Nordisk hygge, som jeg selvfølgelig selv har afprøvet. Og jeg elsker at have en "mig" dag, hvor det står på selvforkælelse og hygge. Have tid til at tage en hårkur fx Hydrating Hair Masque fra Innersense, skrub hele kroppen med Tropical Blossom Body Polish fra Evolve, ordne negle og smøre kroppen ind i den bedste lotion eller oil, der har vi også flere lækre produkter fra Evolve i webshoppen.

                             

 Innersense hårprodukter

Innersense er en fantastisk serie, der plejer både din hovedbund og dit hår. Dit hår får masser af fugt uden at fedte.

Jeg er udstyret med fint skandinavisk hår, der nemt kan klaske sammen og alligevel virke tørt, specielt i spidserne. Jeg er blevet rigtig glad for nedenstående produkter fra Innersense:

  • Hydrating cream hairbath
  • Hydrating cream conditioner
  • Sweet Spirit Leave in conditioner i håndklæde tørt hår
  • Harmonic treatment oil til spidserne

Shampoo og conditioner gør håret lækkert blødt, men inden at jeg reder håret ud bruger jeg leave in conditioner, så er det ingen sag at rede det våde hår ud, uden at skulle hive og flå i det. Treatment oil bruger jeg i spidserne og så er håret klar til at blive føntørret. Når jeg har føntørret håret bruger jeg igen lidt oil i spidserne.

Du skal selvfølge bruge de produkter der passer bedst til dit hår, og jeg hjælper dig gerne med at finde lige netop de produkter der passer til dit hår.

Andet hårplejeprodukt?

Der har vi shampoo og conditioner fra Evolve som er lidt billiger end Innersense, men det er også nogen rigtig gode økologiske og naturlige produkter. Du kan fx skifte mellem disse to produkter, så er du dækket godt ind i forhold til at skifte mellem gode hårplejeprodukter.

Jeg syntes helt klart at vi har nogen rigtig gode hudpleje og hårprodukter hos Nordisk hygge, som du med fordel kan anvende i det daglige og når du skal hygge med noget selvforkælelse.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på nordiskhygge@gmail.com for råd og vejledning.

Tak fordi du læste med ;-)

Mange hilsner

Marianne