Hvor skal vi hen?

Hvor skal vi hen?

Hvor skal vi hen med Nordisk hygge?

Nu har webshoppen Nordisk hygge været live i 6 måneder, og hvor vil vi hen i fremtiden?

Vi vil gerne tilbyde vores skønne kunder en vifte af fantastiske produkter, der er gode for dig og miljøet. Derudover vil vi gerne finde ting der er lidt anderledes. Den rejse er vi startet på.

Da vi er nystartede skal vi lige finde rundt i den jungle af produkter og hvad vores kunder gerne vil have. Vi vil altid være på udkig efter de gode og anderledes ting, det tror vi, er en evig rejse, det er det der driver os, for vi elsker at finde lige netop det du syntes er fantastisk og bare må eje.

Hvordan bor vi som familie?

Vi bor i en nybygget lejlighed og for at gøre den hyggelig mixer vi det nye med det brugte & smukke. Det syntes vi giver en hyggelig og personlig bolig.

Jeg faldt pladask for det nye unika glaskunst vi har taget ind i webshoppen, det er lavet af forskellige typer glas, de er håndlavede og ikke to er ens. Det kan være nyt glas eller pænt brugt/kasseret glas. Jeg er vild med sådanne finurlige ting i vores bolig, og jeg tænkte at det også måtte være noget for Nordisk hygges kunder.

Fritiden

Vi har en lille kolonihave som vi elsker at slappe af i hele sommeren, den indretter vi med en rigtig sommerlig og let indretning. Masser af blomster og der skal jeg helt sikkert have vores nye Flora ophæng. Den er så fin med sine små reagensglas og enkelte blomster i. Den skal hænge i vinduet hvor den vil se pragtfuld ud.

Møblerne er vores bambusstole og borde med hynder og så masser af puder og vattæpper.

Især vattæpper har jeg en forkærlighed for, de hygger og de er uundværlige de kølige lyse sommeraftener, når vi hygger og griller med familie og venner.

                  

Hud & hårpleje er vigtigt for mig, at det er ordentlige produkter

Derfor har vi taget nogen rigtig gode produkter ind i vores webshop. Produkter som er naturlige og økologiske og som samtidig er pæne at have stående fremme. Jeg elsker når produkterne er af super kvalitet og at de så samtidig ser lækre ud, det er luksus for mig.

Produkterne er af rigtig god kvalitet og vi er sikre på at vi har det, der passer til lige din hud og hårtype.

Vi vil hele tiden være på udkig efter lækre produkter til personlig pleje, da det er noget de fleste godt kan lide.

Rengøring & tøjvask

Vi har flere forskellige rengøringsartikler som er miljøvenlige, og samtidig effektive. De er skånsomme for miljøet og din hud. Der er ikke noget værre, at fordi man har gjort rent, så er ens hænder fuldstændig udtørrede bagefter.

Det sidste nye skud på stammen er de produkter der indeholder probiotika. Hvad betyder det så?

Probiotika er de gode bakterier, de går ind og fjerne de dårlige bakterier og skåner miljøet, din hud og afløb. Derudover fjerner de den dårlige lugt, der især kan fremkomme på sportstøj eller tøj der sidder meget tæt under armene.

Efter jeg er begyndt at vaske tøj med vaskemiddel der indeholder probiotika, er også min vaskemaskine renere og mere lækker uden dårlig lugt.

Vi ser hele tiden efter produkter, som vi bruger i det daglige. Lige nu er vi er på udkig efter ting til opbevaring i bæredygtige materialer.

Nordisk hygge i fremtiden

Vi vil være en webshop der hele tiden er i bevægelse og i forandring. Det er det der gør en butik levende og spændende, men det kræver selvfølgelig at vi hele tiden har kunder der syntes at vores koncept er godt og gerne vil handle og støtte os.

Hvis I gør det, lover jeg at vi vil gøre alt for at finde det helt rigtige til jer. 

Tak fordi du læste med;-)

Kærlig hilsen

Marianne