Hvordan og hvornår kan jeg bruge en kimono?

Hvordan og hvornår kan jeg bruge en kimono?

Er du vild med kimonoer, men er i tvivl om hvordan og hvornår du kan bruge den?

Sådan havde jeg det også selv på et tidspunkt. Jeg syntes at kimonoer var det mest lækre stykke tøj, men var i tvivl om jeg kunne finde ud af at bruge sådan en.

Da jeg startede min webshop blev jeg igen draget af de skønne kimonoer, så jeg tænkte, dem bliver jeg nødt til at have i min shop, så jeg købte dem hjem.

Det har jeg ikke fortrudt, for jeg er blevet vild med dem og bruger dem til alt muligt, og jeg kan se at mine kunder også er vilde med dem. Men har du det ligesom jeg havde før jeg fik lært at elske dem, vil jeg give dig lidt inspiration her. 

Hvordan og hvornår?

Kimonoer findes i mange forskellige udtryk.

  • Korte
  • Lange
  • Ensfarvede
  • Mønstrede
  • Blomstrede
  • OSV.

Jeg kan bedst lide dem der er lange, sådan lige et stykke under knæet eller lige over knæet. Du vil syne højere og slankere når der er lidt længde på kimonoen.

Når jeg skal hygge hjemme men alligevel gerne se pæn ud, er kimonoen et oplagt valg. Den er behagelig og den kan bruges over et par leggins, afslapningsbukser, bare ben eller hvad du selv føler for. Den får forskelige udtryk alt efter hvad du sætter kimonoen sammen med.

Hvis jeg skal på farten med veninderne falder valget ofte på en kimono over et par jeans.

Skal jeg vælge mønstret eller ensfarvet?

Det er jo en smags sag, men det kommer også an på hvad du skal.

Den ensfarvede hør kimono vi har i webshoppen nordiskhygge.dk, den bruger jeg som en badekåbe, den er skøn efter badet, hvor jeg har forkælet mig selv med nogen af vores mange hudplejeprodukter fra Evolve

- eller om sommeren på stranden i Danmark eller på ferien når jeg har været ude at bade, så er den skøn at slynge om sig når turen går op til ishuset eller baren og jeg ikke har lyst til at gå rundt i badetøj. 

Jeg kan også godt lide at have noget over mig når jeg skal sidde på strandrestauranten og spise frokost, der er hør kimonoen fantastisk.

 Når vi så kommer til de smukke prikke og blomstrede kimonoer som vi har i webshoppen nordiskhygge.dk, så er de meget velegnet til hjemlig hygge og når du skal på farten.

De mønstrede kimonoer kan bruges til det hele

  • Hjemme
  • På farten
  • På stranden
  • Eller hvor du syntes

Du skulle prøve at investere i en kimono, jeg er sikker på at det bliver dit yndlings outfit;-)

Kig ind i webshoppen under kategorien "Tekstiler - kimonoer"

Tak fordi du læste med

Mange hilsner

Marianne