Indretning med en kombination af nyt og gammelt

Indretning med en kombination af nyt og gammelt

Hvordan indretter vi os?

Er vi til det kliniske, industrielle, hyggelige eller? Det er meget forskelligt, hvordan vi gør det til vores personlige hjem.

Jeg syntes at det er fantastisk at mixe nyt og gammelt, som vi kategoriserer det hos Nordisk hygge "Brugt & smukt".

En sofa der er helt enkel og klassisk i sit look kan få et helt andet udtryk alt efter hvordan vi styler den. Jeg har selv en helt enkelt sofa med chasiselong og den bløder jeg op og gør den indbydende og hyggelig med vores lækre puder og tæpper fra Habiba. 

For at tilføje det brugte og smukke i vores hjem har jeg valgt dette smukke gamle bakkebord. Dette bakkebord er blevet anvendt i de gamle tyske togvogne. Jeg syntes at det er fantastisk med ting der har en historie.

          

Det jeg godt kan lide ved at mixe nyt og gammelt er, at jeg syntes at det giver et personligt præg på hjemmet. Det nye kan alle købe imens det gamle, er der som oftest ikke mange mangen til.

Mere personlighed

Vi har lige fået PlantWire i webshoppen nordiskhygge.dk, det er et stativ til væggen, hvor det er muligt at skabe sin helt personlige væg, med lige netop de skjulere og blomster som du bedst kan lide.

                                

Mit næste projekt herhjemme er, at lave den lækreste plantevæg i stuen, og der kan også sagtens snige sig nogen PlantWire og lækre blomster ind, ude på vores badeværelse.

Blomster er med til at give et godt indeklima. Det renser luften og giver fornyet ilt til indeklimaet. Og så giver det kant til din bolig.

Det handler om hvilke blomster du vælger, for det er dem der giver det udtryk der lige passer dig. Derudover kan du også vælge at kombinere med billeder eller ophæng mellem dine PlantWire og blomster, det er kun fantasien der sætter grænser.

Det jeg særlig godt kan lide ved bla.vores puder, tæpper og PlantWire er, at de er fra nye mindre firmaer, og det syntes jeg, gør de produkter særlig interessante. Nordisk hygge er selv et mindre firma, og det er ofte de mindre firmaer der har noget der er lidt anderledes.

Inspiration

Jeg lægger dagligt billeder op på Instagram hvor det er muligt at få inspiration til forskelligt boligtilbehør og personlig pleje.

Du er meget velkommen til at følge Nordisk hygge på IG, det vil vi være meget glade for.

Derudover er du altid velkommen til at skrive til os på mail nordiskhygge@gmail.com for at få råd og vejledning. Det kan være til boligindretning, hudpleje eller hårpleje, så skal vi nok råde og vejlede dig, så du får det allerbedste til lige netop dig.

Tak fordi du læste med ;-)

Kærlig hilsen

Marianne - Nordisk hygge