Mine tanker omkring webshoppen Nordisk hygge

Mine tanker omkring webshoppen Nordisk hygge

Nordisk hygge er mit/vores hjertebarn, vi er så glade for, at være kommet i gang med alt det vi har gået og arbejdet med det sidste halvandet år. 

Nordisk hygge er startet med ideen om at kombinere det nye lækre og det vi kalder brugt & smukt. Vi syntes at boligtilbehør både kan være "lækkert nyt" og "brugt & smukt" kombineret på kryds og tværs, fordi vi syntes, at det skaber så meget personlighed til boligen.

Vi er hele tiden på udkig efter nye og brugte varer til webshoppen, der skal gøre den levende og spændende at gå på opdagelse i. Det håber vi selvfølgelig at I vil gøre og at I vil finde den spændende at handle i.

Nordisk hygge har til selvforkælelse/skønhed valgt at have de bedste børster til hår, ansigt og krop. Derudover har vi de lækreste flydende sæber i glasflasker, håndcremer og bodycremer. Og vi er på udkig efter flere nye mærker der kan udvide vores sortiment i både hår og hudpleje.

Vi har også vores super lækre tynde kimono/badekåbe, hørbukser og hørskjorte, hvis du lige står og mangler noget hyggetøj til de mørke efterårs og vinteraftener. Jeg (Marianne) elsker at tage noget løst og afslappende tøj på når jeg skal slappe af, og det behøver jo ikke at være det kedeligste, vel?

Nordisk hygge tænker hele tiden på at være så miljøbevidste som muligt, derfor har vi købt sæbenødder og miljøvenligt flydende vaskemiddel hjem, tørrebolde, miljøvenlige rengøringsmidler og klude uden plastik.

Vores tekstiler så som sengesæt er i økologisk bomuld og vores hammamhåndklæder fra Algan er bæredygtige varer, der arbejder ud fra et fairtrade samarbejde med tyrkiske vævere. Tråden er indfarvet med naturfarver.

Vores nye te "Min ynglings te" i de gennemsigtige poser er økologisk og er i en komposterbar pose.

Vores tanker og vores håb med webshoppen nordiskhygge.dk er at lave det vi brænder for, og at vi får en masse tilfredse kunder, der syntes at de ting der er i webshoppen falder i deres smag, og at det er et dejligt sted at handle.

Vi tager meget gerne imod feedback fra jer på vores mail nordiskhygge@gmail.com - det kan være ting I syntes fungerer rigtig godt, noget der kunne være anderledes eller bedre. Vi kan kun blive bedre af jeres feedback.

Mange kærlige hilsner

Marianne & familie - Nordisk hygge ;-)