Så lækre madrasser lavet af brugte sarier

Så lækre madrasser lavet af brugte sarier

Madrasser lavet af brugte sarier

Nordisk hygge kan godt lide at have noget der er anderledes, noget der er godt for miljøet og at der er gode arbejdsforhold, der hvor varerne bliver produceret, det betyder meget for os.

Disse skønne madrasser er produceret i Indien, under gode forhold, og det vi også syntes er fantastisk er, at sarier som er brugte bliver genbrugt. Ikke nok med at det er bæredygtigt, det gør også madrasserne til noget helt særligt, for ikke to er ens.

De er unika, og det gør dem meget personlige, de oser af charme og sjæl og de kan give lige det udtryk der passer til dig og din indretning.

Mønstrene er meget forskellige, nogen er stærke i farvekombinationen mens andre er mindre farverige. Der kan forekomme lapper som giver lige den ekstra charme til madrassen.

Vi er sikre på at farver påvirker os positivt, men er du normalt til afdæmpede farver, er der helt sikker også en madras der lige passer ind hos dig.

Hvor kan de bruges?

De egner sig til at hygge på mange måder, fx lægge dem i solsengen, på en daybed, på en bænk, på pallemøbler eller hvad med at lægge dem på gulvet til hygge med børnene eller hunden.

De er ret tykke, så du ligger rigtig godt på dem uanset hvor de ligger.

Når de ikke bruges ser det rigtig godt ud at rulle dem sammen som vist på billedet, så det er ikke en madras du behøver at gemme væk, tværtimod.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Tak fordi du læste med.

Kærlig hilsen

Marianne/Nordisk hygge