Naturlig og økologisk hudpleje, kropspleje & hårpleje

Naturlig og økologisk hudpleje, kropspleje & hårpleje

Jeg er så glad for at jeg har fundet disse lækre naturlige og økologiske produkter. Det betyder meget for mig, at vores kroppe bliver udsat for så lidt kemi som muligt, så derfor er jeg hele tiden på udkig efter det sundeste valg. I min søgen efter gode produkter fandt jeg dette skønne mærke.

Evolve som jeg har valgt at have i min webshop er produkter der er håndlavede og fremstillet i små partier. De anvender kraften fra planter frem for de syntetiske alternativer.

Derudover er deres PET-flasker lavet af 75% genbrugsplast og kan fortsat genbruges. Alle produkter er 100% veganske og selvfølgelig ikke testet på dyr. Alt bliver købt fra fairtrade og bæredygtige leverandører.

Glaskrukkerne kan genbruges til fx lys, en lille blomst eller hvad der falder dig ind.

Jeg glæder mig til at sælge disse lækre produkter til mine dejlige kunder, og håber at I bliver lige så begejstret som mig.

Serien består:

Til ansigtet rens, cremer, lotion, serum, mist, lip treat, oil, masker og eye complex og der er specielle anti age produkter.

Til kropspleje bodyoil, body butter,body gloss, body polish, lotion, deodorant cream, wash og body lotion.

Til hårpleje shampoo, conditioner og hair elexir.

Velkommen til en naturlig og økologisk verden i webshoppen nordiskhygge.dk

Kærlig hilsen 

Marianne