Nordisk hygge forår/sommeren 2022

Nordisk hygge forår/sommeren 2022

Foråret

Vores forår startede med en dejlig tur til Hvide sande med hele familien i et hyggeligt sommerhus tæt på vandet.

Vi var super heldige med vejret, vi havde solskin hver dag, så naturen fremstod i sit smukkeste element.

           

Det blev til mange dejlige ture på stranden og i klitterne i solskinnet.

Om aftenen gik vi med med børnene på stranden med ravlygte, det syntes de var sjovt, vi fandt lidt rav som de samlede i deres små bøtter, vi havde købt til formålet.

Hjemme igen

Hjemme hos Nordisk hygge begyndte alle de nye dejlige forårsvarer at tikke ind, det er altid dejligt at få skønne nyheder til alle vores dejlige kunder.

Nyhederne er bla. lækre og hyggelige madrasse, puder og vattæpper, lige noget der kan bruges når vi flytter hyggen og sammenkomsterne udenfor.

                                     

Vi har også fået nyheder til borddækning.

Vores nye Bistro serie som består af håndmalet italiensk keramik. Du kan lave et helt personligt bord ved at mixe de forskellige farver og mønstrer.

Det stammer fra Italien, men jeg syntes at det minder mest om fransk bistro, sådan en rigtig lille hyggelig café i en lille hyggelig sidegade i Paris.

Vinglassene og serveringsbrættet der er fremstillet af genbrugsglas, har den smukkeste sarte lyserøde farve, der vil pynte på ethvert bord når der skal hygges.

 

Sommeren

Sommeren er lige startet siger kalenderen, det kan så ikke ligfrem ses på vejret, men det kommer nok lige om lidt.

Sommeren er fyldt med loppemarkeder og det er noget vi hos Nordisk hygge er vilde med, for så tager vi land og rige rundt for at fine skønne, finurlige, hyggelige og super lækre ting til jer der kan lide at indrette med ting der har sjæl.

At indrette sit hjem med nye lækre ting tilsat brugte og smukke ting, giver et personligt og unikt udtryk.

Det der gør genbrugsting til noget særligt er, at der ikke findes flere af samme ting, det kan jeg personligt godt lide.

Jeg fandt en gammel lyseblå bænk som passede så godt ind i mit moderne køkken. Så fra at fremstå lidt kedeligt og koldt, blev køkkenet til et personligt og hyggeligt køkken hvor vi elsker at opholde os.

                   

Så hold øje med Nordisk hygges webshop @nordiskhygge.dk der vil løbende blive lagt nye fund op.

Hav en dejlig sommer ;-)

Kærlig hilsen

Marianne ❤