Sommertid er lig med udeliv og hygge

Sommertid er lig med udeliv og hygge

Sommer i Danmark

Danmark er et af de smukkeste steder at holde sommerferie, hvis vejret ellers er godt. På med det lækre afslappende tøj, stille morgener med morgenmaden på terrassen eller altanen.

Danmark byder på så mange lækre sandstrande med klitter, bølgebrus hyggelige små ishuse, hvor de laver hjemmelavede isvafler. Her nydes sommeren med afslapning og dukkerter i de små bølger.

Om aftenen samles familien, for i fællesskab at lave maden, der selvfølgelig skal laves på grillen. Der er ikke noget bedre efter en lang dag ude, at sidde på terrassen med hjemmelavet grillmad og et koldt glas vin eller en kold øl.

Hvad byder Danmark ellers på?

Der er mange små markeder, loppemarkeder, musik på pladsen i de små købstæder med de gamle malede huse, nogen med stråtag andre med tegltag. Det oser af hygge, og de små cafeer i gårdene byder på lokal mad.

Eller tag cyklen med en madkurv og tag ud i naturen, der er skønne små oaser rundt omkring i landet. Kig på alle de planter, blomster og dyr der findes lige der hvor du er.

Du kan også tage ud og besøge alle de små charmerende øer vi har i vores lille land. Mange af os har ikke været alle de dejlige steder Danmark byder på. Vi har i hvert fald ikke.

Hvad skal vi i sommerferien?

I år hvor det ikke er muligt at rejse, vi har i hvert fald ikke lyst til det, vil vi udforske Danmark. Det glæder vi os til, bare køre afsted og se hvor vi ender, det giver sådan en dejlig frihed og ro, ikke at skulle nå noget, men kun gøre hvad vi syntes er hyggeligt lige netop i dag.

Vi tager Esther, vores dejlige lille hund med i bilen, noget at spise og drikke og nogen af vores lækre vattæpper fra Nordisk hygge, så har vi altid noget at sidde på, når vi kører ind og vil sidde og hygge med vores medbragte frokost.

Overnatning kan være en hytte på en campingplads eller et hyggeligt lille hotel, så håber vi at der er plads, eller må vi tænke alternativt;-)

Os fra Nordisk hygge ønsker jer alle en dejlig sommer.

Kærlig hilsen Marianne