Vil du gerne have naturen indendørs?

Vil du gerne have naturen indendørs?

Tag naturen med indendørs

Blomster pynter og hygger, men de er også gode for indeklimaet og vores helbred. Det er fordi de renser luften og giver fornyet ilt til rummet.

De super fine PlantWire har vi netop fået i nordisk hygges webshop i sort og i to størrelser. 

Hvad med at lave en hel væg i stuen med blomster i forskellige størrelser og udtryk? Ofte hænger vi en hylde eller et billede op, hvis vi har en bar væg. Men prøv noget nyt, sæt PlantWire op på hele væggen i forskellige størrelser, og sæt så hængeplanter og planter med blomster eller stive blade op. Det giver så meget liv til boligen.

Det giver max hygge i stuen, men soveværelset og børneværelset er også gode bud at skabe hygge med planter. Det er pænt med en enkelt eller to planter.

Soveværelse hvor der er sat to PlantWire og to blomster op over sengen.

  Børneværelse med en PlanWire og en blomst.

Krydderurter i køkkenet

Hvis du er vild med krydderurter i din madlavning, kan du lave en krydderurtevæg i køkkenet.

I byboligen, sommerhuset eller kolonihaven vil det give hvert sit udtryk.

Byboligen kan sagtens være i den hyggelige varme stil eller det mere rå look og alligevel vil PlantWire med krydderurter passe ind.

I sommerhuset eller i kolonihaven med de fx hvidmalede trævægge vil de se fuldstændig fantastiske ud.

Udekøkkenet er også en mulighed at lave en krydderurtevæg. PlantWirerne  passer ind alle steder, hvor du vil have et helt personligt udtryk. 

Forskellige udtryk

Udtrykket kan ændres alt efter hvilke planter, krydderurter eller skjulere du vælger at bruge.

Er det planter med blomster du bruger, kan det blive den romantiske stil, hvorimod hvis det er kun grønne planter, eller blandet blomster og grønne planter er det et andet udtryk der kommer frem.

Vælger du så væggen med krydderurter er det et helt tredje udtryk, det er kun din fantasi der afgør hvordan stilen skal være.

Urtepotteskjuleren giver også forskellige udtryk. Vælger du en glaseret, en slidt eller en almindelig rød lerpotte med underskål giver det forskellige udtryk.

Det er det vi er så vilde med hos Nordisk hygge, at vi netop har så mange muligheder, og at det er så nemt at forny sin bolig. Skifter vi skjulerne eller blomsterne ud efter årstiderne får vi foråret ind i boligen, og når vi når vinter og jul kan udtrykket igen ændres - det er så vildt, at med så små ændringer kan forny sin bolig.

Hvis du har brug for råd og vejledning er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi være behjælpelige.

Mailadresse: nordiskhygge@gmail.com

Tak fordi du læste med ;-)

Mange hilsner

Marianne