Vi elsker nordisk hygge

Nordisk hygge er en webshop med nyt lækkert og smukt brugt til hygge både ude og hjemme. Hygge kan være interiør, ting til haven/altanen eller til dig personligt.
Vi gør meget ud af at finde de helt rigtige og unikke ting, så vi kører rundt i hele norden og finder hver enkelt ting, hvor vi nøje udvælger hvad vi vil have med hjem til vores butik.
Når vi vælger nye ting håndplukker vi det bedste fra nær og fjern. Vi har kun ting i vores webshop som vi selv er vilde med.
Vi holder af den skandinaviske stil i god kvalitet og lækkert design.
Vi glæder os til at se dig online.

Norden byder på så meget hygge

Uanset hvilken årstid vi har, byder norden op til hygge. Når det er varmt hygger vi ude i vores have, på altanen eller går en god lang tur i naturen. Vi har vores lille kolonihave, hvor vi nyder at slappe af når vi har fri og vejret tillader det. Når kulden så kommer kryber vi indendøre, og hygger med uldne tæpper, stearinlys, hyggetøj m.m.

Brugskunst, hyggetøj og selvforkælelse

Hvad er brugskunst, det kan være mange ting. Vi satser på både nye lækre produkter og smukke brugte ting, der har en historie. Et hjem med en blanding af nyt og brugt syntes vi skaber personlighed.
Hyggetøj er tøj som du har det godt i. Det behøver bestemt ikke at være kedeligt. Vi satser mest på nyt tøj og tilbehør, men vi vil også have gode velholdte brugte ting. Det vil tydeligt fremgå om varen er ny eller brugt. Hvis varen er brugt vil der stå "Brugt & smukt" i annoncen.
Selvforkælelse - der er det kun fantasien der sætter grænser.